AcasăOldFost sef al ANSVSA, audiat la DNA

Fost sef al ANSVSA, audiat la DNA

Un fost director al Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a ajuns in fata procurorilor DNA.

UPDATE: Manastireanu a parasit cladirea de pe Stirbei Voda, in care se afla sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie, la peste o ora de cand a ajuns in fata reprezentantilor DNA.

Nu a dorit sa vorbeasca pe marginea prezentei sale in fata anchetatorilor, pentru a oferi detalii in legatura cu scurta sa vizita la DNA. Potrivit romaniatv.net, fostul sef al ANSVSA s-a rezumat sa precizeze urmatoarele aspecte: „Nu am nimic de declarat. A fost o discutie a mea cu procurorii”.

–-

Vladimir Manastireanu a trecut pragul sediului central al Directiei Nationale Anticoruptie luni dimineata. Momentan sunt foarte putine informatii cu privire la prezenta sa in fata procurorilor anticoruptie. Manastireanu a ales sa nu faca declaratii inainte de a sta de vorba cu procurorii, ca urmare nu a oferit detalii cu privire la motivul pentru care a venit la DNA si nici cu privire la calitatea pe care o are.

Se stie, insa, ca Vladimir Manastireanu nu mai este sef la ANSVSA de aproximativ un an, respectiv din noiembrie 2014, dar si ca fusese numit in aceasta functie cu un an si jumatate inainte.

415 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger