AcasăOldFocuri de arma la tribunalul din Milano: trei morti. Atacatorul a fost...

Focuri de arma la tribunalul din Milano: trei morti. Atacatorul a fost prins!

Panica in cladirea care adaposteste tribunalul din Milano, dupa ce un barbat inarmat a deschis focul asupra mai multor persoane.

UPDATE: Bilantul victimelor atacului a crescut, din nefericire. O alta persoana a fost declarata decedata, la acest moment numarul persoanelor care si-au pierdut viata in urma incientului armat ajungand la trei.

E important de precizat, insa, ca principalul suspect in acest caz a fost prins si, potrivit presei din Peninsula, arestat. Printre victimele sale se numara un judecator, dar si un avocat.

Motivele pentru care individul i-a impuscat pe cei patru nu sunt cunoscute nici pana la acest moment.

––

Primele informatii date publicitatii de presa italiana indica faptul ca doi oameni au pierit ca urmare a ranilor suferite in timpul atacului.

Pe langa cele doua persoane pentru salvarea carora medicii nu au mai putut face nimic, un alt om a suferit leziuni, dupa ce a fost nimerit de cel putin un glont provenit din arma folosita de individul care a declansat incidentul. Acesta din urma a fost preluat cu o ambulanta si dus la spital, pentru investigatii suplimentare si ingrijiri. Asadar, din informatiile difuzate de Rai 1, bilantul atacului ar fi de doi morti si un ranit. Pentru moment nu se stie daca victimele sunt reprezentanti ai institutiei respective si nici nu se cunosc motivele care au declansat incidentul.

Atacul a avut loc la etajul trei al cladirii ce adaposteste sediul tribunalului din Milano, unul dintre cele mai cunoscute orase din Italia si al doilea ca numar al populatiei.

Se pare ca, dupa ce a tras, individul a reusit sa fuga, insa nu e clar daca a putut sa iasa din cladirea tribunalului sau se ascunde in incinta. Odata data alarma, incidentul fiind anuntat la numarul unic de politie, la fata locului au intervenit fortele de ordine, care incearca sa dea de urma barbatului inarmat.

Pentru a evita orice alt incident periculos, intreaga cladire a fost evacuata, pana la prinderea atacatorului.

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger