AcasăOldFocuri de arma la Kiev: Cel putin 21 de morti, joi dimineata,...

Focuri de arma la Kiev: Cel putin 21 de morti, joi dimineata, in urma unui nou val de confruntari in Ucraina (VIDEO LIVE)

Un nou val de violente a scaldat in sange strazile din capitala Ucrainei. Cel putin 21 de oameni au pierit, joi dimineata, in urma confruntarilor dintre manifestanti si politie in care au fost auzite si focuri de arma.

UPDATE – Presedintele Ianukovici are, la aceasta ora, o intrevedere cu mai multi ministri de externe din cadrul Uniunii Europene – Germania, Polonia si Franta, care au venit la Kiev pentru a discuta pe marginea situatiei din Ucraina.

UPDATE – Mai multe cadavre au fost depuse, temporar, in holul unui cunoscut hotel din capitala Ucrainei, transformat temporar in spatiu de uz medical, a dezvaluit o sursa pentru BBC.

UPDATE – Sediul Parlamentului, precum si mai multe cladiri oficiale au fost evacuate, de teama ca ar putea fi vizate de actiuni violente ale protestatarilor.

UPDATE- Mai multe trenuri care faceau legatura intre Kiev si Lviv, oras situat in vestul Ucrainei si considerat un fief al manifestantilor antiguvernamentali, au fost anulate.

La doar cateva ore de la incheierea armistitiului dintre putere si opozitie, care ar fi trebuit sa duca la calmarea spiritelor in capitala Ucrainei, lucrurile au scapat din nou de sub control. Cel putin 21 de oameni au pierit in timpul confruntarilor stradale izbucnite intre manifestantii antiguvernamentali si fortele de ordine. Printre victime se numara si un politist, a anuntat o sursa din randul personalului medical care ingrijeste protestatarii raniti, citat de BBC.

Pana la aceasta ora nu se stie de unde anume au fost trase focurile de arma. Se stie, insa, din relatarile jurnalistilor straini aflati in zona, ca protestatarii arunca in fortele de ordine cu pietre si cocktail-uri Molotov.

Stire in curs de actualizare!

[youtube]T0sHvtRaGe0[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger