AcasăOldFirma de panificatie, la control. Perchezitii intr-un dosar cu un prejudiciu insemnat

Firma de panificatie, la control. Perchezitii intr-un dosar cu un prejudiciu insemnat

Control la o firma care se ocupa cu producerea de paine si bunuri de patiserie. Doar ca actiunea nu este menita sa verifice calitatea priduselor, cum s-ar putea crede la prima vedere, ci sa adune date importante pentru oamenii legii care instrumenteaza o cauza in care exista suspiciuni de evaziune fiscala s-a desfasurat incepand cu primele ore ale zilei, in Dambovita.

In total, se fac verificari la 10 adrese, incluzand aici punctele de lucru aule unei firme, dar si locuintele mai multor suspecti in acest caz. Mai exact, se fac perchezitii domiciliare in cazul mai multor persoane banuite ca ar fi prejudiciat statul cu aproape un milion de euro, prin nereguli fiscale in domeniul panificatiei, mai exact prin evaziune, din cate anunta IPJ Dambovita.

Cercetarile facute pana la aceasta data ar fi scos la iveala si modalitatea in care s-ar fi incercat evitarea platii obligatiilor catre stat. In sensul in care, din cate spun oamenii legii, s-ar fi ajuns la concluzia ca, „in perioada 2013-2014, acestea ar fi inregistrat in contabilitate relatii comerciale fictive”.

Actiunea de luni nu se incheie odata cu perchezitiile, ci implica si audieri. Mai exact, din comunicatul in cauza reiese si faptul ca trei persoane urmeaza sa fie duse la sediul de politie, pe baza unor mandate, pentru a da lamuriri anchetatorior.

271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger