AcasăOldFiica lui Mircea Rednic, pe aeroportul belgian afectat de explozii. Ce a...

Fiica lui Mircea Rednic, pe aeroportul belgian afectat de explozii. Ce a povestit antrenorului dinamovist!

Mircea Rednic

Tehnicianul alb-rosiilor a trecut prin momente greu de imaginat, marti diminaata, in contextul celor doua explozii care s-au produs pe aeroportul din Bruxelles.

Mircea Rednic

Fiica lui Mircea Rednic s-a aflat pe aeroportul cu pricina, dar din fericire este bine. Antrenorul a povestit, in cateva cuvinte, intr-o interventie telefonica in direct la postul B 1 TV, care e atmosfera in zona, dupa cum i-a descris-o chiar propriul copil,  si ce se intampla dupa momentele de groaza prin care au trecut pasagerii, dar si angajatii aeroportului respectiv. I-a aevacuat pe toti de pe pista. „M-a zis ca a venit foarte multa armata in zona aia. Foarte multe ambulante care vin si pleaca”, a precizat Rednic.

Chiar daca nici la momentul de fata nu a reusit sa paraseasca zona, avand in vedere ca transporturile sunt afectate de incidentul produs in aceasta dimienata in capitala belgiana, antrenorul dinamovist a rasuflat usurat sa afle ca fata sa ascapat nevatamata. De altfel, insusi Rednic a subliniat ca in Bruxelles transportul in comun e afectat de incidentul de dimineata. „Nu se mai circula nici cu metroul, nici trenul”, a amintit dinamovistul.

Momentan se stie ca exploziile au dus la ranirea mai multor persoane, se vehiculeaza ca ar fi si morti in urma deflagratiilor, insa numarul victimelor nu este inca anuntat oficial.

author avatar
Cristina Stefan
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger