AcasăOldFenechiu, adus la DNA Ploiesti. La fel si un fost director dintr-un...

Fenechiu, adus la DNA Ploiesti. La fel si un fost director dintr-un minister

Fostul ministru al Transporturilor, aflat in regim privativ de libertate, dupa ce a primit o condamnare definitiva, a parasit, joi dimineata, detentia.

Totul pentru a face un popas la DNA Ploiesti. Relu Fenechiu a ajuns in fata procurorilor ploiesteni dupa ce acestia din urma au solicitat sa il audieze. Conform unor surse, prezenta politicianului care a ocupat vreme de cateva luni sefia Ministerului Transportului, pana in vara lui 2013, ar avea legatura cu un nou dosar instrumentat de catre anchetatorii anticoruptie.

Trebuie spus ca la audieri a ajuns, ulterior, si un fost director al departamentului IT din Ministerul Justitiei, tanarul alegand sa nu faca nicio precizare, la mometul la care a ajuns la DNA Ploiesti, pentru a lamuri conditiile in care i-a fost solicitata prezenta la audieri sau calitatea pe care o are in cauza aflata in plina investigare.

In privinta lui Fenechiu, va reamintim faptul ca fostul liberal a primit, in urma cu doi ani, o decizie definitiva din partea Inaltei Curti, in urma careia are de executat 5 ani de detentie, pedeapsa fiind dictata in dosarul cunoscut opiniei publice drept „Transformatorul”, in care a fost acuzat de complicitate la abuz in serviciu.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger