AcasăOldExplozie in Capitala: sapte raniti, in zona Valea Cascadelor

Explozie in Capitala: sapte raniti, in zona Valea Cascadelor

Un incident in urma caruia nu mai putin de sapte persoane s-au ales cu arsuri s-a produs in jurul pranzului in Bucuresti.

UPDATE: Pe masura ce a mai trecut timpul, iar autoritatile au primit noi date de la echipajele ajunse la fata locului, mai precis la targul „Valea Cascadelor”, aflat pe Bulevardul Timisoara, la numarul 101-103, s-a aflat ca numarul victimelor deflagratiei este dublu fata de cel anuntat initial. Mai precis, explozia de la Valea Cascadelor a cauzat cel putin 12 raniti. Informatii recente, facute publice de catre reprezentantii Politiei Capitalei, indica faptul ca dintre cele 12 persoane care s-au ales cu arsuri de pe urma deflagratiei, patru au primit ingrijiri la locul incidentului, semn ca leziunile suferite nu sunt foarte grave, in timp ce restul victimelor au fost transportate la spital.

Unitatile medicale catre care au fost duse, cu ambulante SMURD, cele opt persoane sunt Spitalul de Urgenta, Spitalul Universitar si Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri.

––––

Mai exact, a fost vorba despre o explozie a unei butelii, urmata de un incendiu, produse la un spatiu comercial improvizat din sectorul 6 al Capitalei. Din cate a precizat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, in urma cu doar cateva minute, intr-o interventie telefonica in direct la postul B 1 TV, cei sapte oameni au fost raniti in zona unui spatiu improvizat aflat pe Valea Cascadelor, in apropierea unui targ de vechituri.

Din primele date provenite de la locul interventiei, catre care s-au indreptat atat medicii de la ambulanta, in vederea evaluarii starii victimelor si a acordarii primului ajutor, cat si pompierii, pentru localizarea si lichidarea focului, ranitii au arsuri pe o suprafata insemnata din corp, leziunile fiind de diferite grade de gravitate.

Ramane ca, dupa ce cadrele medicale le vor acorda ingrijiri ranitilor, la fata locului, specialistii sa decida daca si catre care spitale vor fi dusi cu ambulantele.

La fata locului au ajuns si politistii, care fac cercetari in vederea lamuririi cauzelor producerii exploziei si a incendiului.

author avatar
Cristina Stefan
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger