AcasăOldEvaziune cu deseuri menajere. Perchezii in Capitala, intr-un dosar cu 1 milion...

Evaziune cu deseuri menajere. Perchezii in Capitala, intr-un dosar cu 1 milion de euro prejudiciul estimat

Un numar semnificativ de oameni ai legii din Capitala, avand alaturi procurori, au iesit inca de la primele ore ale zilei pe teren, pentru a face nu mai putin de 31 de perchezitii la adrese din Capitala, Ilfov si Giurgiu.

Cei peste 100 de politisti angrenati in aceasta actiune aflata in plina desfasurare fac verificari intr-un dosar in care exista suspiciuni in privinta savarsirii unor fapte de evaziune fiscala si delapidare, in privinta colectarii unor deseuri menajere. Din cate anunta DGPMB, prejudiciul in acest caz nu este deloc de neglijat, fiind estimat la un milion de euro.

Asadar, avand date preliminare, precum si probe din care ar rezulta, din cate anunta reprezentantii Politiei Capitalei, ca suspectii s-ar fi folosit de firme „fantoma” pentru a inregistra acte contabile fictive in privinta prestarii unor servicii, astfel incat sa scape de plata obligatiilor fiscale, reprezentantii legii au pornit pe teren pentru a aduna noi informatii utile in desfasurarea anchetei.

Odata incheiate perchezitiile, 19 persoane urmeaza sa fie aduse, in baza unor mandate, la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, pentru a fi audiate.

347 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger