Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eveniment » Evaluarea Nationala (clasa a VIII-a) s-a incheiat cu proba la matematica. Subiectele si baremele, anuntate oficial

Evaluarea Nationala (clasa a VIII-a) s-a incheiat cu proba la matematica. Subiectele si baremele, anuntate oficial

Autor:

Examenele pe care le-au avut de sustinut absolventii claselor a VIII-a din Bucuresti si din tara s-au incheiat, miercuri, cu poate cea mai temuta proba, cea la matematica.

 

evaluare 720x379 Evaluarea Nationala (clasa a VIII a) s a incheiat cu proba la matematica. Subiectele si baremele, anuntate oficial Dupa ce si-au trecut pe foile de examen cunostintele la limba si literatura romana, dupa caz si la cea materna, elevii au intrat din nou in salile de clasa, de aceasta data pentru a face calcule si a rezolva subiectele elaborate pentru ei la Evaluarea NAtionala 2016, de catre dascalii specializati in matematica.

Subiectele la matematica, precum si baremele pentru proba de la Evaluarea Nationala au fost afisate pe site-ul MinisteruluI Educatiei, la sectiunea special dedicata examenului destinat absolventilor claselor a VIII-a. Si pot fi vazute AICI.

In acelasi context, va spunem ca data incheiate probele scrise, lucrarile vor fi corectate- in premiera- in alte judete decat cele in care invata copiii. Vineri, in prima zi a lunii iulie, urmeaza sa fie afisate primele rezultate la Evaluarea Nationala pentru clasa a VIII-a, urmand ca apoi sa se solutioneze eventualele contestatii, astfel incat notele finale sa fie cunoscute elevilor pe 5 iulie. Abia apoi absolventii scolilor generale vor infrunta noi emotii, celor corespunzatoare etapei urmatoare din vietile lor de elevi – inscrierea la liceu.

sursa foto: botosaneanul.ro
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!