AcasăOldEmil Boc, fostul premier si actualul edil al Clujului, la DNA

Emil Boc, fostul premier si actualul edil al Clujului, la DNA

Actualul primar al orasului Cluj-Napoca a venit in Capitala, pentru a da ochii cu procurorii DNA.

UPDATE 14.02: „Am fost invitat in calitate de martor si am dat o declaratie in acest sens (…) a vizat procedura de organizare si functionare a Guvernului, in baza legii 90/2001. Am prezentat aspecte si detalii care vizeaza modul de functionare a Guvernului, relatia Guvernului cu ministerele de resort si procedurile de desemnare in diverse comitete, comisii interministeriale”, a precizat fostul premier, la iesirea de la audieri, adaugand ca mai multe detalii nu poate oferi, avand in vedere ca este o ancheta in derulare.

„N-am facut niciun denunt”, a raspuns, zambind, edilul clujean, unei intrebari in privinta acestui aspect. Mai mult, dovedind reale calitati de promotor al orasului pe care il conduce, Boc a invitat pe toata lumea sa vina sa vada meciul de fotbal al tricolorilor, contra Spaniei, pe Simona Halep jucand la FedCUp, dar si la alte evenimente sportive si muzicale pe care le va gazdui Clujul, in urmatoarea perioada.

––

Emil Boc a ajuns, in scurt timp, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Politicianul a precizat ca a fost citat in calitate de martor intr-un dosar, precizand ca nu poate oferi mai multe detalii despre cauza in cadrul careia procurorii au considerat ca se impune audierea sa, promitand, insa, ca va face mai multe precizari in momentul in care va iesi de la discutiile cu anchetatorii. „Nu stiu despre ce este vorba (…) N-am niciun fel de emotie, ca n-am nimic de ascuns”, a adaugat fostul sef al Guvernului.

author avatar
Cristina Stefan
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger