AcasăOldElena Udrea a mers prima oara la politie, dupa impunerea controlului judiciar

Elena Udrea a mers prima oara la politie, dupa impunerea controlului judiciar

Elena Udrea a mers pentru prima oara la politie, vineri dimineata, dupa ce procurorii au decis in cazul sau plasarea sub control judiciar.

In jurul orei 10, Udrea a venit la sediul sectiei 2 de politie din Capitala, unde s-a prezentat conform programului stabilit de catre oamenii legii, ca parte a masurilor controlului judiciar impus in cazul fostului ministru al Turismului, in dosarul Microsoft, in care este suspectata de spalare de bani si fals in declaratii de avere.

„Nu comentez deciziile justitiei”, a spus Udrea, in timp ce incerca sa-si faca loc printre ziaristii aflati in fata sectiei de politie, ca rapuns la o intrebare prin care jurnalistii incercau sa afle ce parere are sefa autosuspendata a PMP despre retinerea lui Adriean Videanu, fostul sau coleg de partid, pe vremea cand amandoi erau in PDL.

Va reamintim ca, vreme de 60 de zile, Udrea nu poate parasi Capitala. In perioada in care se afla sub control judiciar, deputatul PMP are de respectat o serie de dispozitii legale, printre ele si aceea de a se prezenta, periodic, la sectia de politie.

foto: Facebook/Elena Udrea

182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger