AcasăOldEdilul Boscodeala, de la Buzau, decizie definitiva in dosarul "Gloria"

Edilul Boscodeala, de la Buzau, decizie definitiva in dosarul „Gloria”

Constantin Boscodeala

Primarul orasului Buzau a aflat, chiar pe 1 martie, ce anume a decis instanta, definitiv, in privinta dosaurlui cunoscut drept „Gloria”, in care a fost trimis in judecata de catre procurorii anticoruptie.

Iar magistratii brasoveni de la Curtea de Apel au dispus – in dupa-amiaza zilei de marti, o condamnare cu suspendare, de trei ani, sub supraveghere, in dreptul actualului edil buzoian. Totodata, potrivit opiniabuzau.ro, Constantin Boscodeala a mai primit o pedeapsa complementara, care ii interzice sa-si exercite, timp de cinci ani, functia de primar.

Boscodeala facuse apel fata de prima decizie a instantei in dosarul de fata, demersul sau fiind inregistrat in februarie anul trecut, dupa ce Judecatoria Brasov decisese cinci ani de detentie pentru politician. Totodata, din cate reiese de pe site-ul instantei brasovene, si procurorii anticoruptie au atacat cu apel prima hotarare a magistratilor in dosarul primarului buzoian pe care il acuza de abuz in serviciu contra intereselor publice – in forma calificata.

Edilul a fost trimis in fata instantei in 2013, procurorii notand ca acesta ar fi acordat fara drept unei societati care detinea echipa de fotbal „Gloria” din orasul amintit, drept de folosinta, gratuit, a complexului sportiv.

sursa foto: Facebook/Constantin Boscodeala

305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger