AcasăOldEdilul Aradului, audiat la Parchet, in Timisoara

Edilul Aradului, audiat la Parchet, in Timisoara

Gheorghe Falca, liberalul aflat in fruntea orasului Arad, a venit, joi, la Timisoara. Motivul vizitei sale in orasul de pe Bega il constituie faptul ca politicianul s-a oprit la Parchetul de pe langa Curtea de Apel, la solicitarea procurorilor, care l-au chemat la discutii.

Edilul a confirmat informatia ca a fost la Parchet, explicand, conform opiniatimisoarei.ro, faptul ca a fost chemat pentru a fi audiat in calitate de martor, „in legatura cu un incident din campania electorala”. Mai trebuie spus ca Falca nu a zabovit foarte mult la discutiile cu oamenii legii.

Audierea sa ar avea legatura cu un episod produs anul trecut. Mai exact, un barbat ar fi reclamat faptul ca un om al legii l-ar fi scos cu forta dintr-o sectie de votare, dupa ce, intr-o prima faza cel dintai ar fi refuzat sa paraseasca incinta de bunavoie. Iar cum, potrivit sursei citate, primarul Falca, politicianul aflat in fruntea urbei aradene inca din 2004, ar fi asistat la incident, procurorii l-ar fi citat in legatura cu acest episod.

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger