AcasăOldDupa ore intregi de audieri, Florin Secureanu a fost retinut

Dupa ore intregi de audieri, Florin Secureanu a fost retinut

Dupa ce intr-o prima faza procurorii DNA anuntasera urmarirea sa penala, pentru suspiciuni de delapidare si luare de mita, ambele in forma continuata, s-a aflat ca Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului Malaxa, a fost retinut in cursul serii de vineri.

Secureanu a iesit din sediul DNA incatusat, dupa mai bine de cinci ore de audieri, semn ca s-a dispus retinerea sa pentru 24 de ore. Barbatul nu a raspuns niciunei intrebari venite din directia jurnalistilor, in drumul catre masina in care a urcat alaturi de reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie. Ar mai fi de mentionat faptul ca in cursul zilei de sambata, procurorii urmeaza sa se adreseze instantei, in speta Tribunalului Bucuresti, cu o propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, pe numele lui Florin Secureanu. Ramane de vazut daca magistratii o vor admite sau nu.

Anterior, procurorii DNA mentionasera, intr-un comunicat, faptul ca fostul manager de la Malaxa ar fi obisnuit sa ia aproape zilnic, timp de aproape 7 ani, bani de la caseria spitalului. E important de subliniat faptul ca Secureanu a condus unitatea medicala de pe Soseaua Vergului circa 9 ani. DETALII AICI.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristina Stefan
284 afisari

1 COMENTARIU

  1. Te decizi si castigi!Activitate foarte flexibila!Oferim seriozitate maxima!Aici ai numai de castigat!Totul e sa vrei!Noi dorim sa te ajutam!Suntem gata sa te ajutam!Ne dezvoltam mereu!Instructiuni simple de lucru.Detalii : maiasimi@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger