AcasăOldDragnea, dupa retinerea sefului PSD Satu Mare: "Imi pare foarte rau de...

Dragnea, dupa retinerea sefului PSD Satu Mare: „Imi pare foarte rau de ceea ce se intampla cu Mircea Govor”

Presedintele PSD nu a avrut sa comenteze prea mult pe marginea situatiei vicepresedintelui Consiliului Judetean (CJ) Satu Mare, nimeni altul decat liderul organizatiei judetene a Partidului Social Democrat, Mircea Govor, despre care s-a aflat ca afost retinut, pentru 24 de ore, de DNA.

Intrebat, in urma cu doar cateva minute, la finele unei sedinte care a avut loc la sediul central al formatiunii pe care o conduce, despre cazul Govor, Dragnea a dat urmatorul raspuns: „Nu vreau sa comentez, vreau sa spun decat ca-mi pare foarte rau de ceea ce se intampla cu Mircea Govor, foarte rau”.

In provinta liderului PSD Satu Mare, procurorii au anuntat ca este cercetat pentru santaj in forma agravata, dar si de „folosire a influentei sau autoritatii, de catre o persoana care detine o functie de conducere in cadrul unui partid politic, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite”. Govor urmeaza sa fie dus, joi, in fata magistratilor Inaltei Curti, cu porpunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger