AcasăOldDosarul Loteria I: George Copos, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare

Dosarul Loteria I: George Copos, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare

Magistratii Tribunalului Bucuresti (TB) au decis, luni, condamnarea la patru ani de inchisoare a fostului patron din Giulesti , in dosarul Loteria I. Sentinta TB este una definitiva.

Copos a fost condamnat in dosarul in care procurorii anticoruptie il acuza de evaziune fiscala de peste un milion de euro, prejudiciu adus statului, sustine DNA, in urma vanzarii, in 2004, unor spatii apartinand firmei Ana Electronic, la care era actionar la data respectiva fostul om de fotbal, catre Loteria Romana.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au mentinut decizia de condamnare data, pe 29 ianuarie anul curent, de Judecatoria Sectorului 2. De asemenea, judecatorii bucuresteni au mentinut pedeapsa decisa in cazul celorlalti patru condamnati in „Dosarul Loteria I”, printre ei si Nicolae Cristea, fostul director al Loteriei Romane, condamnat la patru ani de detentie cu executare. Cei cinci au fost trimis in judecata in urma cu opt ani.

 

In prezent, Copos se afla in detentie, la Rahova, fiind condamnat, alaturi de alte nume grele din fotbal, in „Dosarul Transferurilor”. In acest dosar, fostul patron din Giulesti a primit o pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare cu executare.

219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger