AcasăOldDosarul ICA: Voiculescu, Pantis si Mencinicopschi s-au prezentat la Politie

Dosarul ICA: Voiculescu, Pantis si Mencinicopschi s-au prezentat la Politie

Dan Voiculescu

Dupa ce magistratii Curtii de Apel au anuntat, in sedinta publica, decizia in Dosarul ICA, privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, care este una definitiva si executorie, Dan Voiculescu, dar si profesorul Mencinicopschi si fostul ministru Pantis s-au prezentat la sediul politiei.

Dan Voiculescu

In timp ce presedintele fondator al Partidului Conservator si fostul director al ICA au ajuns la sefiul Politiei Ilfov, Sorin Pantis s-a prezentat la Politia Capitalei, asemeni altor trei persoane care au primit condamnari in acest dosar, potrivit realitatea.net. Urmeaza ca  oamenii legii sa primeasca mandatele de executare a pedepsei, emise pe numele celor care au fost condamnati in „Dosarul Telepatia”.

(foto: obiectiv.info)

Completul Curtii de Apel Bucuresti a anuntat, vineri, verdictul in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare. Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare, Sorin Pantis a primit o sentinta de sapte ani de inchisoare, in timp ce fostul sef al ICA, profesorul Mencinicopshi, opt ani de detentie.

Cititi si: Verdict in dosarul ICA: Dan Voiculescu, zece ani de inchisoare

Mencinicopshi, dupa aflarea deciziei in dosarul ICA: Este o sentinta nedreapta. Sunt nevinovat

Pantis, dupa anuntarea sentintei in dosarul ICA: Toti cei condamnati au fost condamnati pe nedrept

Camelia Voiculescu: Ceea ce s-a intamplat astazi sfideaza principiile statului de drept. Tatal meu nu a comis nicio fapta reprobabila

Reactia premierului Ponta, dupa decizia Curtii de apel Bucuresit in Dosarul ICA!

230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger