AcasăOldDosarul ICA: Avocatul a cerut achitarea lui Dan Voiculescu

Dosarul ICA: Avocatul a cerut achitarea lui Dan Voiculescu

Dan Voiculescu are posibilitatea sa inainteze o noua cerere, peste cateva luni

Aparatorul legal al fondatorului Partidului Conservator a solicitat, marti, in pledoaria sustinuta in fata instantei, schimbarea incadrarii juridice si achitarea lui Dan Voiculescu in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Dan Voiculescu

Gheorghita Mateut a cerut completului de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti schimbarea incadrarii juridice, din spalare de bani in tainuire, precum si admiterea apelului fata de sentinta dispusa de Tribunalul Bucuresti. Totodata, conform Antena 3, avocatul fostului senator solicita ca, in cazul in care nu admite schimbarea incadrarii juridice, magistratii sa dispuna desfiintarea sentintei de fond, si achitarea lui Voiculescu in dosarul cunoscut si ca „Telepatia”.

Ulterior acestei solicitari, Dan Voiculescu a parasit sediul Curtii de Apel, anuntand ca va reveni la CAB in decursul acestei dupa-amieze. „Ma intorc si stam de vorba”, le-a spus fostul senator jurnalistilor prezenti la instanta. La aceasta ora, procesul continua. Audierile incepute in prima zi a acestei saptamani, cand a fost stabilit un nou termen in acest dosar si care au durat mai multe ore, au continuat si marti.

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger