AcasăOldDosarul crimei din urma cu 18 ani. Profesorul universitar, cercetat in libertate

Dosarul crimei din urma cu 18 ani. Profesorul universitar, cercetat in libertate

Cadrul didactic din invatamantul superior, despre care recent s-a aflat ca e suspectat ca si-ar fi ucis iubita, o tanara pentru care oamenii legii dau de inteles ca ar fi ajuns sa dezvolte o adevarata obsesie, este cercetat in libertate, sub control judiciar.

Masura luata seara trecuta, de Tribunalul Bucuresti, pentru o perioada de doua luni, nu este, insa, una definitiva, din cate anunta antena3.ro. Ca urmare, procurorii pot face contestatie. Barbatul in varsta de 55 de ani fusese retinut, marti, de catre anchetatori, si dus apoi in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva. Judecatorul de drepturi si libertati in fata caruia a fost prezentat a dispus, insa, in cazul sau, cea mai blanda dintre cele trei masuri preventive, mai exact controlul judiciar.

Profesorul universitar, care pana sa ajunga in atentia oamenilor legii, lucra la o universitate din Capitala, este suspectat ca si-ar fi ucis iubita, o femeie in varsta de 30 de ani, in propria ei casa, din sectorul 3 al Capitalei. Femeia era la randul sau cadru didactic. Crima a avut loc in urma cu 18 ani, insa abia recent s-a aflat ca oamenii legii au un suspect in acest caz ramas, in tot acest interval, cu autor necunoscut. „In noaptea de 26/27 iunie 1998, in timp ce se afla in locuinta iubitei sale, victima F.M.G. (in varsta de 30 de ani), situata in municipiul Bucuresti, sector 3, inculpatul Pacurariu Dan a agresat-o pe aceasta, aplicandu-i mai multe lovituri cu un corp dur, cu o intensitate deosebita, cauzandu-i in aceasta modalitate leziuni grave (multiple fracturi la nivelul capului), care i-au determinat decesul”, anunta Ministerul Public, intr-un comunicat. Totodata, procurorii au mentionat si ca „agresiunea a fost comisa in contextul degradarii relatiei dintre inculpat si victima, ca urmare a manifestarilor excesive de gelozie ale inculpatului, acesta devenind extrem de posesiv. (…) inculpatul o urmarea pe victima la locurile de munca, pe strada, o astepta perioade lungi de timp pe holul blocului, o suna in mod frecvent cu scopul de a verifica unde este si la ce ora ajunge acasa etc.”

author avatar
Cristina Stefan
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger