AcasăOldDoi copilasi din Teleorman urmeaza sa ajunga la "Marie Curie"

Doi copilasi din Teleorman urmeaza sa ajunga la „Marie Curie”

Dupa micutii din Arges, iar apoi cei din Fetesti, aflati de scurta vreme in grija specialistilor bucuresteni, cu probleme renale cauzate de sindromul hemolitic-uremic, a aparut o noua suspiciune in privinta altor doi prichindei.

Alti doi copilasi, de aceasta data din judetul Teleorman, vor fi transferati la fostul spital Budimex, unul dintre ei avand suspiciune de sindrom hemolitic-uremic, urmand ca testele sa arate daca se va confirma un astfel de diagnostic, dar si ce masuri se impun in continuare, in vederea tratarii micilor pacienti.

In privinta varstei si a simptomatologiei pe care au prezentat-o cei doi copii in cazul carora se solicita transferul catre Spitalul de Urgenta pentru Copii, din Capitala, medicul specialist Mihaela Balgradean, sefa Sectiei Nefrologie de la „Marei Curie”, a precizat, intr-o interventie la postul B 1 TV, ca este vorba despre un bebelus de sapte luni si despre un copil in varsta de un an si doua luni. Primul este in Turnu Magurele, iar celalalt din Alexandria.

Va reamintim ca, la aceasta ora, la „Marie Curie” se afla internati, cu SHU, un copil din Mioveni, dar si ceilalti doi micuti din Fetesti, despre acestia doi aflandu-se ca, in ciuda varstei fragede, ar fi mancat carne. Cititi si: Vesti despre starea copiilor din Fetesti

sursa foto: mscurie.ro

author avatar
Cristina Stefan
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger