AcasăOldDoi copilasi de la "Marie Curie", care au avut SHU, pleaca vineri...

Doi copilasi de la „Marie Curie”, care au avut SHU, pleaca vineri acasa

O noua veste mult-asteptata de catre parintii si rudele micutilor, dar si, cu siguranta, de catre medicii care i-au ingrijit, zi si noapte, in ultimele saptamani, mai precis de cand au fost adusi, din provincie la „Marie Curie”, cu probleme renale.

Doi dintre copilasii diagnosticati cu sindrom hemolitic-uremic (SHU) si aflati de cateva zile la sefia nefrologie, cu o evolutie tot mai buna a starii de sanatate, urmeaza sa fie lasati sa plece acasa, la familiile lor. Anuntul vine din partea Ministerului Sanatatii (MS), ai carui reprezentanti precizeaza faptul ca au primit aceste date in cursul diminetii, chiar din directia unitatii medicale din sectorul 4 al Capitalei.

Mai mult, din acelasi comunicat al MS rezulta ca si celalalt copil transferat in grija medicilor Bucuresti, baietelul din Mioveni, se simte mai bine fata de zilele trecute, avand in vedere ca, de vineri, specialistii au decis sa nu il mai supuna dializei peritoneala, procedura pe care a suportat-o si dupa ce a iesit de la ATI.

sursa foto: mscurie.ro

author avatar
Cristina Stefan
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger