AcasăOldDoi barbati, retinuti/Unul dintre ei, prins baut la volan, ar fi oferit...

Doi barbati, retinuti/Unul dintre ei, prins baut la volan, ar fi oferit unui politist o masina de lux

Ar fi vrut sa scape de problemele cu legea oferind un „cadou” visat de multi soferi amatori de autoturisme de lux, insa au dat de o belea si mai mare, avand in vedere ca s-au adresat unui politist.

Doi barbati au ajuns sa fie retinuti pentru 24 de ore, pentru dare de mita. Din cate anunta, vineri, DNA, suspectii au intrat in vizorul procurorilor in decursul zilei precedente, cand a fost dispusa masura in cazul lor, simultan cu cea privind urmarirea penala.

Din cate precizeaza procurorii, unul dintre ei ar fi prins in plin trafic, dupa ce ar fi urcat la volan baut si fara carnet. Ar fi incercat „sa dea uitarii” incidentul, cu un dar pe patru roti, insa fara succes.

Dupa cum mai noteaza procurorii, in acelasi comunicat, cei doi suspecti urmeaza sa fie prezentati, vineri, instantei, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Magistratii Tribunalului Brasov sunt cei care vor decide daca vor accepta sau nu masura propusa de procurori in cazul celor doi.

Iata, integral, precizarile procurorilor in privinta suspectilor retinuti in cauza de fata:

„In data de 10 decembrie 2015, suspectul Al – Jenabi Ali – Eduard, cu sprijinul suspectului Dogar Nicolae Florin, a oferit cu titlu de mita, un autoturism marca BMW X 6, unui agent de politie aflat in exercitarea atributiilor de serviciu.

Autovehicul urma sa-i fie remis agentului de politie pentru ca acesta sa nu intocmeasca un proces verbal de constatare a infractiunilor flagrante savarsite de suspectul Al – Jenabi Ali-Eduard si pentru a nu trimite probele de sange recoltate de la acesta din urma la spital.

Anterior, suspectul Al – Jenabi Ali – Eduard a fost depistat in trafic in timp ce conducea autoturismul respectiv fara a avea permis de conducere si avand o concentratie de 0,65mg/l alcool pur in aerul expirat”.

304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger