AcasăOldPerchezitie la Primaria Sectorului 3. Ce a anuntat edilul Negoita!

Perchezitie la Primaria Sectorului 3. Ce a anuntat edilul Negoita!

UPDATE: Edilul a revenit cu o precizare, lamurind faptul ca la actiunea din aceasta dimineata – care vizeaza Directia de Urbanism -participa, de fapt, reprezentanti ai DGA (Directia Generala Anticoruptie-n. r.), si nu ai DNA (Directia Nationala Anticoruptie).

„UPDATE: Prechezitia care se desfasoara la Primaria Sectorului 3 este realizata de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, ajutati de cei de la Directia Generala Anticoruptie”.

In conditiile in care, miercuri dimineata, la sediul institutiei aflate pe Strada Parfumului din Capitala, s-au prezentat cativa procurori, edilul Robert Negoita nu doar ca a confirmat prezenta lor la primaria pe care o conduce, ci a oferit si cateva detalii in privinta actiunii anchetatorilor.

Negoita a facut aceste precizari prin intermediul contului sau oficial de pe o cunoscuta retea de socializare, din mesajul respectiv reiesind faptul ca procurorii au in vizor un singur angajat al primariei, care lucreaza la Directia de Urbanism. „In acesta dimineata, la sediul Primariei Sectorului 3, mai exact in cadrul Directiei de Urbanism, are loc o perchezitie efectuata de catre Directia Nationala Anticoruptie. Este vizata activitatea desfasurata de unul dintre angajatii acestei directii”, a lamurit Robert Negoita, pe Facebook.

Mai mult, social-democratul da asigurari in privinta disponibilitatii institutiei in fruntea careia se afla, incepand cu vara anului 2012, de a sprijini prezentul demers al procurorilor. „Primaria Sectorului 3 pune la dispozitie toate documentele solicitate, sprijina eforturile DNA in desfasurarea anchetei si isi reafirma angajamentul in clarificarea oricarei suspiciuni de coruptie”, a conchis edilul pesedist.

217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger