AcasăOldDirectoarea Hexi Pharma si sotia lui Condrea, la DNA

Directoarea Hexi Pharma si sotia lui Condrea, la DNA

Sunt semne clare ca ancheta in cazul biocidelor se muta si la DNA. La aceasta ora, in sediul central al institutiei se afla, pentru audieri, atat directorul general al companiei Hexi Pharma, cat si sotia patronului firmei amintite, Dan Condrea.

UPDATE 2: Dupa aproape cinci ore de audieri, Flori Dinu a parasit sediul DNA, in jurul orei 13.30, fara sa vrea sa faca vreo declaratie sau sa raspunda vreunei intrebari din partea reporterilor.

Avocatul sau, in schimb, a precizat faptul ca femeia are calitate de suspect, pentru complicitate la delapidare, si ca mai multe detalii despre audierile de azi vor fi aflate din directia procurorilor.

UPDATE: Audierile continua la DNA, cu tot mai multe persoane prezente in fata procurorilor anticoruptie. Miron Panaitescu, fost partener de afaceri al lui Dan Condrea, mai precis fost sef in cadrul firmei producatoare de biocide, a fost adus la audieri. Barbatul se afla in regim privativ de libertate.

De asemenea, la sediul institutiei aflate pe Strada Stirbei Voda ar fi ajuns si unul dintre fratii sotiei patronului Hexi Pharma.

Asadar, se anunta un nou inceput de zi incarcat pentru procurorii anticoruptie. Prima care a ajuns la discutiile cu anchetatorii – in jurul orei 8.30 – a fost directoarea Hexi, Flori Dinu, care se afla, de cateva zile, in arest la domiciliu, fiind cercetata de catre procurorii de la Parchetul General, in dosarul dezinfectantilor.

Ulterior, inainte de ora 10, la sediul Directiei a ajuns Uliana Ochinciuc, cea de-a doua sotie a afaceristului despre care Parchetul a confirmat recent ca a pierit in accidentul rutier ce a avut loc in seara zilei de 22 mai, pe un drum ce leaga localitatile ilfovene Corbeanca si Buftea.

Momentan nu se stie in ce calitate au fost citate Dinu si Ochinciuc. Ar mai fi de precizat ca nu s-au facut declaratii din nicio directie, inainte de audieri, dar si ca ambele femei au ajuns – pentru prima oara in fata procurorilor DNA, de la izbucnirea scandalului biocidelor diluate- insotite de avocati.

Va reamintim, insa, ca zilele trecute din directia Parchetului General se anunta – la momentul retinerii sale- ca Flori Dinu este cercetata pentru nu mai putin de 99 de fapte de inselaciune in forma continuata, dar si pentru 29 de fapte de inselaciune si participatie improprie la zadarnicirea combaterii bolilor.

sursa foto: europafm.ro

author avatar
Cristina Stefan
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger