AcasăOldDezbaterile in Dosarul ICA, reluate astazi la Curtea de Apel Bucuresti

Dezbaterile in Dosarul ICA, reluate astazi la Curtea de Apel Bucuresti

Completul de magistrati de la Curtea de Apel Bucuresti continua, marti, dezbaterile in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

La Curtea de Apel au ajuns, in aceasta dimineata, atat Dan Voiculescu, cat si fostul ministru al Comunicatiilor, Sorin Pantis. „Nu am niciun amestec cu spalarea de bani. Repet, i-am spus si dlui judecator, eu am facut o donatie, in conditiile in care exista cu un an inainte un N.U.P, din care rezulta ca privatizarea a fost legala”, a declarat Voiculescu, la sosirea la CAB.

Avocatul lui Dan Voiculescu, Gheorghita Mateut, a solicitat instantei schimbarea incadrarii juridice in cazul fostului senator, din spalare de bani, in tainuire. Anterior, conform Antena 3, aparatorul legal al fondatorului Partidului Conservator a formulat o cerere de recuzare a instantei, insa aceasta solicitare a fost refuzata.

Curtea de Apel a stabilit pentru luni, 4 august, un nou termen de judecata in aceast dosar. Dupa mai multe ore de audieri, dezbaterile au fost intrerupte, seara trecuta, magistratii stabilind sa fie reluate in aceasta dimineata.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger