AcasăOldDetinut evadat, prins de politisti in mai putin de jumatate de ora!...

Detinut evadat, prins de politisti in mai putin de jumatate de ora!

Un tanar care evadase de la un punct de lucru al penitenciarului in care era incarcerat, in Timisoara, a fost capturat de oamenii legii la mai putin de 30 de minute de la sesizarea disparitiei sale.

Barbatul in varsta de 25 de ani a fost incarcerat la Penitenciarul Timisoara, incepand cu 28 februarie acest an. Marti, a evadat de la un punct de lucru. Imediat ce a fost constatata fuga sa, politistii au pornit in cautarea lui. Detinutul a fost prins de catre politistii din Timis in mai putin de jumatate de ora de la sesizarea disparitiei sale de la punctul de lucru al penitenciarului unde era incarcerat si dus la sediul politiei. „Tanarul a fost condus la sediul I.P.J. Timis, unde i-a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de evadare. Acesta va fi transferat in penitenciar, in vederea continuarii executarii pedepsei”, precizeaza reprezentantii IPJ Timis, intr-un comunicat de presa.

Tanarul a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, fiind acuzat de savarsirea unor infractiuni rutiere si furturi de autoturisme.

Sursa foto: emaramures.ro

145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger