AcasăOldDescinderi la o firma care vinde extensii de par. Ce suspiciuni au...

Descinderi la o firma care vinde extensii de par. Ce suspiciuni au politistii!

Oamenii legii din Mures au in fata un caz iesit din tipare. Miercuri, politistii fac verificari in doua judete, intr-un caz in care exista suspiciuni de ilegalitati de natura economica, in privinta comercializarii unor extensii de par!

Mai exact, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din Mures, sprijiniti de luptatori de al Actiuni Speciale fac sapte perchezitii domiciliare, in judetele Mures si Cluj, la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani.

Vizata de cercetarile care se fac in respectivul dosar penal este o firma cu sediul in judetul Cluj si puncte de lucru in Mures, despre care oamenii legii de la Inspectoratul de Politie din Mures sustin ca ar fi „comercializat cantitati foarte mari de marfa (extensii de par natural si fibre)”, toate acestea fiind bunuri importate, cumparate de la persoane fizice.

Mai mult, in comunitatul citat se precizeaza ca oamenii legii au suspiciuni ca „persoanele banuite ar fi evidentiat in actele contabile, sau in alte documente legale, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale ori ar fi evidentiat alte operatiuni fictive in forma continuata”.

sursa foto: sanatate.bzi.ro

491 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger