AcasăOldDescinderi la Constanta. Sunt vizate persoane banuite de contrabanda cu tigari

Descinderi la Constanta. Sunt vizate persoane banuite de contrabanda cu tigari

Permise și înmatriculări, în vizorul DNA-ului. Percheziții de amploare, acuzații grave. Polițiști vizați

Reprezentatii legii s-au oprit, miercuri, la zece adrese de pe raza orasului de la malul marii. Verificarile politistilor vizeaza suspecti de contrabanda cu tigari.

Perchezitiile domiciliare s-au facut la persoane in cazul carora politistii au suspiciuni de contrabanda, cercetarile de miercuri facand parte dintr-un dosar penal.

Mai precis, dupa cum anunta IPJ Constanta intr-un comunicat, pana la aceasta data, oamenii legii au facut cercetari, din care a reiesit ca, in ultimele luni, mai precis de la inceputul anului, persoanele in cauza ar fi vandut tigari netimbrate, ori care aveau aplicate banderole de marcare emise de catre autoritati straine, pe care l-ar fi cumparat – spun politistii- fara sa respecte conditiile legale, cu scopul de a le revinde.

La perchezitiile din Constanta au participat in jur de 50 de reprezentanti ai Inspectoratului de Politie Judetean, actiunea avand sprijin de specialitate de la Departamentul de Informatii si Protectie Interna (DIPI). Dupa ce aceste perchezitii se inceheie, persoanele asupra carora planeaza banuieli in acest caz vor fi dusi la audieri, la IPJ Constanta, ulterior urmand ca oamenii legii sa decida ce masuri se impun in continuarea cercetarilor.

sursa foto: cugetliber.ro

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger