Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eveniment » Descinderi de amploare in Bucuresti si 8 judete, intr-un caz cu 3 milioane de euro prejudiciu

Descinderi de amploare in Bucuresti si 8 judete, intr-un caz cu 3 milioane de euro prejudiciu

Autor:

Ziua de marti a inceput, pentru oamenii legii din capitala si opt judete ale tarii, cu perchezitii la suspecti de infractiuni de natura economica, savarsite, spun politistii, prin intermediul unor firme fantoma. Odata incheiate verificarile pe teren, nu mai putin de 58 de persoane urmeaza sa fie duse la audieri, pe baza de mandat.

 

JANDARMI POLITIE FANE 94 350x279 Descinderi de amploare in Bucuresti si 8 judete, intr un caz cu 3 milioane de euro prejudiciuMai exact, se fac 75 de verificari domiciliare la persoane banuite de savarsirea unor fapte de evaziune fiscala si spalare de bani, cercetarile fiind facute la locuinte din Capitala, cat si din judetele Ilfov, Timis, Calarasi, Buzau, precum si din Teleorman, Bacau, Prahova si Ialomita, judet aflat in vecinatatea Bucurestiului.

Actiunea politistilor din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB), desfasurata sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, si cu prezenta oamenilor legii din cadrul inspectoratelor judetene din sase dintre judetele aflate pe lista cercetarilor de fata , respectiv Ilfov, Timis, Calarasi, Buzau, Teleorman si Bacau, este menita sa stranga probe intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, in care, anunta reprezntantii DGPMB, paguba adusa statului se ridica la circa trei milioane de euro.

“Din cercetari a reiesit ca cei in cauza, prin intermediul unor societati fantoma, ar fi inregistrat operatiuni fictive, in scopul deducerii ilicite de T.V.A.. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 3.000.000 de euro, iar suma totala spalata prin circuitul evazionist se ridica la aproximativ 10 milioane de euro”, mentioneaza aceeasi sursa.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!