AcasăOldDeputatul Catalin Teodorescu a ajuns din nou in fata procurorilor

Deputatul Catalin Teodorescu a ajuns din nou in fata procurorilor

Membrii Comisiei juridice a Camerei au fost de acord cu ridicarea imunitatii deputatilor PNL Ioan Oltean si Catalin Teodorescu

Parlamentarul liberal – pentru care procurorii au decis, zilele trecute, plasarea sub control judiciar pe cautiune, suma fiind stabilita la un milion de lei- a ajuns, marti la pranz, la DNA.

Catalin Teodorescu a intrat in cladirea in care se afla sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie cu aproximativ 20 de minute inaintea orei 13, fara sa faca declaratii. Cel mai probabil, prezenta sa in afata procurorilor are legatura cu aceasta cautiune pe care o are de platit.

Catalin Teodorescu a ajuns din nou in fata procurorilor

Deputatul liberal – pentru care procurorii au decis, zilele trecute, plasarea sub control judiciar pe cautiune- suma fiind stabilita la un milion de lei- a ajuns, marti la pranz, la DNA.

Catalin Teodorescu a intrat in cladirea in care se afla sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie cu aproximativ 20 de minute inaintea orei 13, fara sa faca declaratii.

Va reamintim ca Teodorescu este cercetat in dosarul „ANRP 4”, alaturi de colegul sau de partid si de Camera, Ioan Oltean, dar si ca procurorii l-au anuntat pe fostul membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor ca are la dispozitie 10 zile de la stabilirea masurii controlului judiciar pe cautiune pentru a achita aceasta suma la o unitate bancara. In prezentul dosar, Teodorescu este acuzat de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger