AcasăOldDecizia CAB: Judecatorul Maldea, de la Tribunalul Caras Severin, arestat preventiv

Decizia CAB: Judecatorul Maldea, de la Tribunalul Caras Severin, arestat preventiv

Nicusor Maldea (sursa foto: ziuanews.ro)

Din judecator, acuzat. Magistratul Nicusor Maldea, suspectat ca ar fi primit cateva zeci de mii de euro pentru a admite cererile de intrare in faliment in cazul a doua firme, a primit o veste proasta de la instanta.

Nicusor Maldea (sursa foto: ziuanews.ro)

Mai precis, in conditiile in care a fost prezentat in fata Curtii de Apel Bucuresti, vineri, cu propunere de arestare preventiva, pentru 30 de zile, Maldea a aflat ca magistratii CAB au incuviintat aceasta solicitare, anunta, sambata, B 1 TV. Judecatorul mai are, insa, o speranta ca scapa de masura privativa de libertate, pentru simplul fapt ca decizia instantei nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea Suprema.

Hotararea vine dupa ce judecatorul de la Tribunalul Caras Severin, ajuns in vizorul DIICOT, a fost audiat in doua randuri de catre procurori, in cauza in care este suspectat ca ar fi primit 80.000 de euro, de la doua persoane, in legatura cu procedura de faliment a doua societati comerciale. In acelasi dosar mai sunt cercetate si alte persoane, printre ele si lichidatori judiciari.

166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger