AcasăOldDe la parastas, la spital: Zeci de oameni au ajuns la Unitatea...

De la parastas, la spital: Zeci de oameni au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului din Bacau

Situatie nedorita, intr-o localitate bacauana.

UPDATE: Numarul persoanelor care s-au prezentat la medic, acuzand stari de ua, dupa ce au mancat la pomana de duminica a sarit de 100, din cate mentioneaza publicatia locala „Desteptarea”.

––

Zeci de oameni care au mancat, duminica, la o pomana s-au simtit rau si au cerut ajutorul medicilor de la ambulanta, care i-au adus la spitalul judetean din Bacau.

Totul s-a intamplat in comuna Traian. Din cate se pare, la parastasul din ultima zi a saptamanii trecute au fost la masa peste 200 de persoane. Cativa dintre cei care au ajuns la spital au povestit ca oamenii ar fi mancat atat ciorba de perisoare, cat si sarmale. Odata cu trecerea orelor si pana seara trecuta, cateva zeci dintre ei au inceput sa aiba stari de rau, vazandu-se nevoiti sa cheme medicii.

Daca seara trecuta din datele prezentate de presa locala reiesea ca au fost 60 de persoane care au ajuns pe mana medicilor de la spitalul judetean bacauan, dintre acestea ramanand internate peste 20, cele mai recente date, prezentate in aceasta dimineata pe site-ul Ziarului de Bacau indica faptul ca au fost 77 de oameni care au mancat la parastasul respectiv care au avut nevoie de ingrijiri de specialitate, fiind adusi cu salvarile din localitatea respectiva pana la Unitatea de Primiti Urgente. Cat priveste bilantul internarilor, acesta a ajuns, conform aceleiasi surse, la 37, 10 dintre pacientii mentinuti sub supravegherea specialistilor, pe un pat de spital, fiind copii.

Autoritatile locale au inceput deja o ancheta pentru a se stabili ce anume a cauzat valul de imbolnaviri.

1.097 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger