AcasăOldDan Ioan Popescu, in fata procurorilor

Dan Ioan Popescu, in fata procurorilor

Cu putine minute dupa ora 10.30, fostul ministru Dan Ioan Popescu a inrat in cladirea in care se afla sediul central al DIICOT-ului.

UPDATE Popescu a iesit de la DIICOT cu doar cateva minute dupa ora 12. Intrebat daca e de parere ca are de suferit la nivel de imagine, urmare a situatiei de fata, fostul ministru a raspuns: „in mod cert, am fost si sunt un om corect, care am respectat legea in totalitate”.

Prezenta sa la discutiile cu procurorii Antimafia vine la doar cateva zile de cand la aceeasi institutie s-a prezentat si fostul ministru Tanasescu, ambii facand parte din „lotul” de patru ex-membri ai Guvernului in cazul carora DIICOT a solicitat si a si primit unda verde din directia Presedintiei pentru inceperea urmaririi penale, in dosarul „Rompetrol II”. Ceilalti doi ex-ministri vizati in cauza amintita sunt Gheorghe Pogea si Sebastian Vladescu.

Inainte sa ajunga sa afle motivul pentru care a fost chemat la DIICOT, Popescu a facut foarte putine declaratii, precizand in cateva randuri ca va da mai multe amanunte la iesirea de la discutiile cu procurorii. Chiar si asa, pana sa ajunga sa afle motivele pentru care a fost chemat la DIICOT, Popescu a lansat o sageata acida catre actualul lider de la Cotroceni, cel care la finele lunii trecute a avizat cererile procurorilor Antimafia in cazul sau si al celorlalti trei fosti ministri intrati in vizorul anchetatorilor. „Presedintele cred ca joaca rol de „primar”, pentru ca vizeaza orice. Eu nu cred ca presedintele citeste ceea ce vizeaza (…) Vorbim cand iesim„, a sustinut fostul ministru al Economiei.

471 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger