AcasăOldCurtea Suprema a decis: Hackerul Guccifer va fi extradat

Curtea Suprema a decis: Hackerul Guccifer va fi extradat

Lehel a fost deja condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru ca in 2009, sub pseudonimul “Micul Fum”, a spart conturile mai multor vedete autohtone

Romanul acuzat ca ar fi spart conturile de mail ale mai multor personaje cunoscute atat din SUA, cat si din Romania va lua calea Americii.

Insa calatoria peste Ocean a romanului in varsta de 44 de ani nu e una de voie, ci vine ca urmare a deciziei luate de catre magistratii Instantei Supreme de a accepta cererea autoritatilor americane  in privinta extradarii lui Marcel Lazar, cunoscut drept “Guccifer”, in vederea judecarii sale de catre un tribunal din SUA. Hotararea este definitiva si dispune “predarea temporara” a suspectului, pe perioada desfasurarii procedurilor judiciare, insa in limita unui an si jumatate de cand romanul va fi preluat de catre autoritatile americane, potrivit dispozitiilor judecatoresti.

Din cate au anuntat reprezentantii legii, Guccifer este acuzat ca ar fi spart conturile de mail ale fostului secretar de stat american Powell, dar si a cel putin unui membru al familiei Bush,  dar si pe ale unor vedete autohtone, cele de pe o cunoscuta retea de socializare, de aceasta data sub pseudonimul „Micul Fum”.

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger