AcasăOldCurtea de Apel Bucuresti va anunta vineri verdictul in dosarul ICA

Curtea de Apel Bucuresti va anunta vineri verdictul in dosarul ICA

Decizia finala in dosarul privind provatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA) va fi anuntata vineri, de catre completul Curtii de Apel Bucuresti care a judecat aceasta cauza.

Sentinta definitiva in dosarul cunoscut in presa si drept „Telepatia” va fi comunicat, asadar, pe 8 august, in sedinta publica. Data la care va fi pronuntata decizia celor doi magistrati care au judecat acest proces a fost anuntata joi, dupa ce avocatii celor cercetati in dosar au depus in instanta concluziile finale, in scris.

La ultimul termen, cel de marti, atat avocatul lui Dan Voiculescu, cat si aparatorii legali ai celorlalte persoane cercetate in acest dosar, printre ei si Gheorghe Mencinicopshi, Corneliu Popa si Sorin Pantis, au cerut achitarea clientilor lor, pe motiv ca acestia sunt nevinovati.

Va reamintim ca dosarul privind privatizarea  Institutului de Cercetari Alimentare  este judecat, incepand cu 1 iulie, de completul de magistrati format din Camelia Bogdan si Mihai Alexandru Mihalcea, de la Curtea de Apel Bucuresti. Noul complet a fost desemnat dupa ce unul dintre magistratii din precedentul complet care judecau acest proces s-a pensionat, iar celalalt a fost arestat, fiind acuzat de trafic de influenta.

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger