AcasăOldCristina Calangiu, fost viceprimar al Craiovei, retinuta de DNA

Cristina Calangiu, fost viceprimar al Craiovei, retinuta de DNA

Zi grea pentru Cristina Mariana Calagiu, cea care, vreme de aproape de trei ani, a ocupat functia de viceprimar al Craiovei.

Calagiu a fost retinuta pentru 24 de ore, in cursul zilei de miercuri, de catre procurorii anticoruptie din cadrul Serviciului Teritorial Craiova, care o acuza de trafic de influenta in forma continuata, mai precis de noua astfel de fapte.

Medic de profesie, fostul viceprimar al Craiovei, pe numele caruia s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale, urmeaza sa fie prezentat Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, intr-un dosar in care, mentioneaza DNA, sunt urmarite penal si alte persoane.

Procurorii anticoruptie sustin ca femeia ar fi primit diferite sume, in lei si euro, de la mai multe persoane, pentru a le facilita angajarea la diferite unitati medicale de pe raza orasului craiovean. Mai exact, din ordonanta intocmita in cazul fostului viceprimar al orasului doljean reiese ca, in „intervalul 2007-2014, perioada in care inculpata Calangiu Cristina Mariana a ocupat functiile de manager al Spitalului Clinic de Urgenta nr. 1 Craiova (in perioada 2006-2009), respectiv, viceprimar al municipiului Craiova (in perioada 2012-2015), printr-un intermediar, a pretins si primit sume de bani, cuprinse intre 15.000 lei si 8.000 euro, de la mai multe persoane pentru a fi angajate ca asistenti medicali, respectiv infirmieri, la unitati spitalicesti de pe raza municipiului Craiova”.

sursa foto: ziarulolteniei.ro

685 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger