AcasăOldCrima din urma cu 18 ani. Profesorul universitar plasat initial sub control...

Crima din urma cu 18 ani. Profesorul universitar plasat initial sub control judiciar, arestat

Profesorul Dan Pacurariu se afla acum in custodia Politiei

Dupa ce intr-o prima faza magistratii au dispus cercetarea sa in libertate, sub control judiciar, de aceasta data Curtea de Apel Bucuresti a decis arestarea preventiva a profesorului universitar suspectat ca, in urma cu 18 ani, si-ar fi omorat iubita.

Decizia luata de CAB in cazul lui Pacurariu dateaza de vineri la pranz si, conform Romania TV, urmeaza sa fie pusa in executare in curand. Astfel ca barbatul urmeaza sa ajunga in Arestul Central al Politiei Capitalei.

Va reamintim ca, intr-o prima faza, ulterior retinerii acestuia, procurorii au cerut arestarea preventiva a cadurlui universitar, insa instanta a decis ca se impune cercetarea sa sub control judiciar. Decizia a fost, insa, contestata de catre procurorii care se ocupa de acest caz, care au avut castig de cauza la Curtea de Apel Bucuresti.

Crima a avut loc in 1998, victima fiind o profesoara de limbi straine, in varsta de 30 de ani, pentru care procurorii dau de inteles ca barbautl facuse o adevarata obsesie. Zilele trecute, anchetatorii au anuntat ca au un suspect, in persoana cadrului didactic din invatamantul superior care preda la o universitate particulara.

254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger