AcasăOldCopos, achitat definitiv in "Loteria 2"

Copos, achitat definitiv in „Loteria 2”

Fostul vicepremier George Copos a primit, joi dupa-amiaza, o veste buna din directia instantei. La fel ca si Camelia Voiculescu, trimisa si ea in judecata in dosarul cunoscut in spatiul public drept „Loteria 2”.

Cei doi au fost achitati, definitiv, de acuzatiile care le-au fost aduse de catre procurorii DNA, anunta B 1 TV. Trebuie spus ca hotararea pronuntata joi la Curtea de Apel Bucuresti este una definitiva si o mentine, practic, pe cea data in prima instanta, in vara acestui an, de catre magistratii Tribunalului Bucuresti, in dosarul in care Copos si Camelia Voiculescu au fost actionati in instanta de procurorii DNA, pentru acuzatii ce includeau, printre altele, manipulare a pietei de capital.

Pe langa afaceristul care a fost, printre altele, patronul clubului rapidist de fotbal si Camelia Voiculescu, fiica fondatorului trustului Intact, Dan Voiculescu, in acelasi dosar a fost trimis in judecata si fostul ministru al Comunicatiilor, Sorin Pantis, acesta din urma fiind condamnat la inchisoare in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger