AcasăOldCopil gasit fara suflare pe un camp, cu urme de muscaturi de...

Copil gasit fara suflare pe un camp, cu urme de muscaturi de animale pe corp

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Sfarsit cumplit pentru un baietel de clasa primara. Copilul a fost descoperit pe un camp, in apropierea unei stane, cu trupul firav brazdat de muscaturi de animale.

Alarma in acest caz fost data in jurul pranzului. La locul indicat in apelul facut la 112 au mers, din cate a precizat seful Ambulantei Mures, intr-o interventie telefonica in direct la postul B1 TV, atat o masina a SMURD-ului, cat si un  echipaj cu medic, de la Serviciul Judetean de Ambulanta.

Din pacate, odata ce l-au examinat pe baiat, cadrele medicale s-au aflat in fata unui tablou greu de imaginat si de descris in cateva cuvinte, dar si a unui deznodamant dramatic: micutul murise. „S-a gasit un copil in varsta de aproximativ 8 ani, in stare de inconstienta (…) s-au constatat plagi multiple (…) produse prin muscatura de animal, din pacate aceste leziuni au fost incompatibile cu viata”, a precizat reprezentantul Serviciului de Ambulanta Mures.

Pusi in fata unei realitati crunte, tot ce le-a ramas de facut specialistilor de la Salvare a fost sa anunte politia, urmand ca oamenii legii sa faca o anchtea pentru a stabili cum anume s-a produs decesul copilului.

Din cate precizeaza presa locala, in apropierea locului in care a fost gasit copilul s-ar afla o stana, unde s-ar afla mai multi caini. Ramane de vazut, insa, daca aceasta ipoteza – cum ca ar fi vorba despre muscaturi si despre un atac al cainilor care sa-l fi rapus pe cel mic – va fi confirmata de anchetatori.

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger