AcasăOldColonelul detasat la SGG prins in flagrant de procurorii anticoruptie, trimis in...

Colonelul detasat la SGG prins in flagrant de procurorii anticoruptie, trimis in instanta

Acțiune de amploare în 3 județe din zona Moldovei. Sediul RAR Vaslui, vizat de percheziții DNA

La doua saptamani dupa ce s-a aflat ca a fost retinut de catre procurorii militari din cadrul DNA, fiind acuzat de coruptie, colonelul Stefan Enache este trimis in judecata.

Aflat momentan in arest preventiv, Enache, colonel in cadrul U.M. 02999 – Serviciul de Telecomunicatii Speciale, detasat la Palatul Victoria, la data faptei fiind consilier in cadrul Secretariatului General al Guvernului, este cercetat pentru trafic de influenta. Barbatul urmeaza sa ajunga in fata magistartilor Tribunalului Militar din Bucuresti.

Procurorii l-au retinut in urma unui flagrant, pe 14 decembrie, DNA anuntand la acel moment ca acesta ar fi primit 30.000 de euro, de la un intermediar, in vederea cumpararii a doua imobile. Anterior, anchetatorii au mentionat si faptul ca, in decursul acestei luni, mai precis pe 8 decembrie, colonelul ar fi pretins de la o persoana o suma de peste 10.000 euro, „in scopul de interveni pe langa directorul Regiei Autonome – Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, asupra caruia a dat asigurari ca are influenta, pentru ca acesta din urma sa le asigure celor doi adjudecarea, la o licitatie, a unui imobil din municipiul Bucuresti, la un pret mult subevaluat”, dar si ca respectivul imobil ar fi urmat „sa fie valorificat ulterior, iar profitul sa fie impartit intre inculpat si persoana respectiva”.

394 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger