AcasăOld"Colectiv". 29 de raniti, internati in continuare in Bucuresti si in spitale...

„Colectiv”. 29 de raniti, internati in continuare in Bucuresti si in spitale din sase tari

(foto: doctorulzilei.ro)

In timp ce zece victime ale incendiului din „Colectiv” se lupta sa isi revina, de pe un pat de spital din Bucuresti, de pe urma traumelor suferite in seara zilei de 30 octombrie, alti 19 raniti raman internati in spitalele din afara tarii catre care au fost transferati, dupa drama din club.

(foto: doctorulzilei.ro)

Sase spitale din Capitala ingrijesc victime din „Colectiv”. Cei mai multi raniti din incendiul de acum o luna si aproape trei saptamni se afla, marti, la Spitalul Militar, in grija medicilor de la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, precum si la Urgenta Floreasca aflandu-se cate doua victime ale flacarilor ce au cuprins localul aflat in sectorul 4, in timp ce la Bagdasar Arseni, la Elias si la Spitalul CC Iliescu se afla cate un pacient din clubul „Colectiv”. Unul dintre acesti raniti este in stare critica, din cate anunta reprezentantii Ministerului Sanatatii.

In unitatile medicale din strainatate, mai precis din cele sase state catre care au fost transferati raniti din „Colectiv”, sunt internate alte 19 victime ale incendiului, intre ei si un cetatean german, toti in stare stabila, din cate anunta MS. Cei mai multi  – opt- se afla in grija medicilor belgieni, trei in spitale din Olanda si Marea Britanie, cate doi dintre pacienti sunt internati in Austria si Germania si unul in Israel.

Pana pe data de 22 decembrie, au fost externati din spitalele din tara nu mai putin de 70 de raniti. Din pacate, insa, seara trecuta, un alt tanar a pierdut lupta cu suferinta, pe un pat de spital din Anglia. Decesul sau a crescut numarul victimelor tragediei la 63 de morti. Cristian avea doar 30 de ani si era pasionat de grafica.

author avatar
Cristina Stefan
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger