AcasăOldCirculatia masinilor, blocata pe ambele sensuri, pe DN 7, in Valcea

Circulatia masinilor, blocata pe ambele sensuri, pe DN 7, in Valcea

Soferilor li se atrage atentia asupra unei probleme aparute in trafic, marti la amiaza, pe drumul national 7, in judetul Valcea.

Mai precis, situatia a fost semnalata la kilometrul 200, al DN 7, intre localitatile valcene Calimanesti si Brezoi, in jurul orei 14.30, ca urmare a caderii unor bolovani pe carosabil, din cate anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Pietroaiele au cauzat blocarea circulatiei rutiere pe ambele sensuri ale DN 7 si momentan nu se stie cand anume se va relua traficul autovehiculelor in zona respectiva.

E important de mentionat faptul ca in urma cu aproximativ trei ore, respectiv in jurul orei 12, sursa citata le atragea atentia soferilor despre o situatie oarecum similara, aparuta, insa, in Harghita. Mai precis, circulatia rutiera pe DN 13 a fost oprita, pe ambele sensuri de mers, dupa ce pe carosabil au cazut cativa copaci. Problemele de pe DN 13 au aparut pe portiunea de sosea intre localitatile Gheorghieni si Praid.

Va amintim ca pana la ora 22 a zilei de marti este in vihoare o informare meteo, specialistii atentionand asupra faptului ca se va semnala vant puternic, dar si asupra faptului ca in anumite regiuni pot aparea precipitatii- fie sub forma de ploaie, fie mixte, dar si sub forma de ninsoare, insa doar in zona montana.

author avatar
Cristina Stefan
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger