AcasăOldCiolos, despre situatia lui Gelu Diaconu in fruntea ANAF

Ciolos, despre situatia lui Gelu Diaconu in fruntea ANAF

 

UPDATE: joi dupa-amiaza, premierul Dacian Ciolos a semnat decizia privind eliberarea din functie a sefului ANAF, Gelu Stefan Diaconu.

Dupa ce, intr-o prima faza, a anuntat ca situatia sefului ANAF „o sa se clarifice azi”, Dacian Ciolos a adaugat ca se asteapta ca Diaconu „sa-si clarifice situatia in raport cu institutiile statului, cu DNA-ul, cu justitia”.

In conditiile in care inca din ziua precedenta, dupa ce DNA a anuntat sunt urmariti penal, sefa de la Ministerul Finantelor a anuntat ca le-a cerut demisia atat lui Gelu Stefan Diaconu, din fruntea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, cat si a vicepresedintelui Mihai Gogancea-Vatasoiu, de aceasta data chiar seful Guvernului a sugerat ca e de parere ca Diaconu ar trebui sa paraseasca prima functie de la Antifrauda. „I-am spus ca in conditiile astea eu consider ca el trebuie sa plece”, a punctat seful Executivului.

„E important sa nu mentinem o stare de ambiguitate la conducerea ANAF-ului”, considera seful Guvernului, adaugand ca e necesar „ca ANAF sa-si „pastreze imaginea si respectabilitatea”. Totodata, premierul a anuntat ca asteapta din partea ministrului Finantelor „o propunere de schimbare”, fara ca acest lucru sa insemne ca seful si vicele ANAF sunt considerati „vinovati”, din cate a subliniat Ciolos.

sursa foto:: Facebook/Ciolos

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger