AcasăOldCiocalteu si un alt fost manager al Spitalului "Sf. Ioan" ajung in...

Ciocalteu si un alt fost manager al Spitalului „Sf. Ioan” ajung in instanta

Atat profesorul Alexandru Ciocalteu, cat si un alt medic care s-a aflat, anii trecuti, la conducerea Spitalului de Urgenta „Sf. Ioan” din Capitala, ambii aflati in arest la domiciliu, au aflat ca procurorii au dispus trimiterea lor in judecata.

Odata cercetarile in cazul lor incheiate, Alexandru Ciocalteu si Petruta Lazar vor ajunge in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti, cei care vor judeca dosarul in care procurorii DNA ii acuza de luare de mita.

Din cate precizeaza vineri anchetatorii, intr-un comunicat in care fac publice aspecte din rechizitoriul intocmit in prezenta cauza, „in total, suma primita de inculpatul Ciocalteu Alexandru, in perioada 2009-2013, pentru indeplinirea unor acte contrare indatoririlor de serviciu, este de 510.000”, in timp ce in cazul Petrutei Lazar, procurorii noteaza ca „a primit cu titlu de mita, pentru indeplinirea unor acte contrare indatoririlor de serviciu, in perioada 2009-2013, suma de 670.000 lei”. Drept urmare a celor constatate, „in vederea confiscarii speciale si pentru garantarea executarii cheltuielilor judiciare”, reprezentantii DNA au dispus masura sechestrului asigurator asupra unor bunuri imobile si a unor sume de bani apartinand celor doi fosti manageri de spital.

sursa foto: Facebook/Alexandru Ciocalteu

author avatar
Cristina Stefan
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger