Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eveniment » Cine sunt cei trei militari care au pierit in accidentul din Arges

Cine sunt cei trei militari care au pierit in accidentul din Arges

Autor:

Rudele, dar si cunoscutii si colegii celor trei reprezentanti ai Ministerului Apararii care au pierit in teribilul accident de seara trecuta trec prin momente greu de imaginat.

 

19598582 920531904752727 1584818045319906802 n militari 720x321 Cine sunt cei trei militari care au pierit in accidentul din ArgesSe vad nevoiti sa accepte greaua pierdere a celor dragi. Numele celor trei militari care si-au gasit sfarsitul dupa ce camionul cu care se intorceau de la un exercitiu a cazut intr-o rapa din judetul Arges sunt, potrivit MApN, plutonierul-major Mihai Ionut Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catana si caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader.

Acesta din urma era si mai tanar dintre ei. Avea 32 de ani, lucra in MApN de circa 9 ani, rastimp in care fusese in Afganistan, misiune din care se intorsese cu bine. Era casatorit, iar acasa il astepta un copilas.

O alta victima a accidentului, de asemenea sot si tata al unui copil, este caporalul clasa a III-a George-Emilian Catana. In varsta de 40 de ani, caporalul lucra in cadul Ministerului Apararii din 2002.

Cel de-al treilea militar care a pierit in accident este plutonierul-major Mihai Ionut Toma. Avea 38 de ani si era necasatorit, “veteran al teatrelor de operatii, cu doua misiuni executate in Afganistan”, cum este numit in comunicatul MApN, minister in cadrul caruia lucra, de asemenea, de 15 ani.

sursa foto: Facebook/MApN


1 Comentariu la Cine sunt cei trei militari care au pierit in accidentul din Arges

  1. PROROCUL

    Rudelor, dar si cunoscutilor si colegilor celor trei reprezentanti ai Ministerului Apararii care au pierit in teribilul accident de seara trecuta sa le dea DUMNEZEU putere si credinta deplina pentru a putea trece peste acest eveniment plin de suferinta.
    CELOR TREI DECEDATI SA LE IERTE DUMNEZEU TOATE PACATELE SI SA TREACA SUFLETELE LOR IN RANDUL INGERILOR APARATORI AI ROMANILOR DEPRETUTINDENEA………..


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!