AcasăOldCei trei actionari ai clubului "Colectiv", la Parchetul General

Cei trei actionari ai clubului „Colectiv”, la Parchetul General

(foto: b1.ro)

Tinerii patroni ai localului afectat de incendiul devastator care s-a produs pe 30 octombrie anul trecut au fost chemati, joi, la Parchetul General.

(foto: b1.ro)

Motivul prezentei lor la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost legat, in principal, de o expertiza tehnica dispusa de procurori in acest caz si ale carei rezultate le-au fost aduse la cunostinta celor trei.

Prezenta lor la Parchet a venit la doar cateva zile de cand s-a aflat ca numarul victimelor decedate in urma incendiului din „Colectiv” a crescut la 64, dupa ce un tanar in varsta de 21 de ani, din Petrosani, a pierit, dupa aproape patru luni si jumatate de la producerea dramei, rastimp in care a fost in permanenta in spital.

Va reamintim ca Paul Gancea, Costin Mincu si Alin Anastasescu sunt acuzati de ucidere din culpa in dosarul in care procurorii ancheteaza tragedia din „Colectiv”, declansata de incendiul violent si de fumul degajat care a cuprins, intr-un timp foarte scurt, localul situat de strada Tabacarilor 7, din sectorul 4 al Capitalei. La momentul la care s-a declansat nenorocirea, in clubul respectiv sute de tineri ascultau muzica trupei „Goodbye to Gravity”, formatia lansandu-si al doilea album.

sursa foto: b1.ro

87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger