AcasăOldCe crede Trump despre protestele stradale si cum a decurs intrevederea cu...

Ce crede Trump despre protestele stradale si cum a decurs intrevederea cu Obama (VIDEO)

Presedintele american ales si sotia sa au fost primiti, seara trecuta, de actualul cuplu prezidential, la Casa Alba. Acest aspect, respectiv primul pas facut in vederea predarii stafetei catre cel de-al 45-lea presedinte ales al SUA, nu a parut sa ii impresioneze deloc pe amrricanii nemultumiti de rezultatul alegerilor din 8 noiembrie, care au iesit pe strazi, pentru a doua seara la rand.

Scandarile de tip „nu e presedintele meu”, cu referire directa la Donald Trump, afaceristul miliardar recent ales in fruntea Statelor Unite, au continuat sa se auda si seara trecuta, pe strazile marilor orase americane. Chiar daca au parut sa fie mai putine voci, comparativ cu seara de miercuri, cand au fost mii de oameni pe strazi, indeosebi tineri, nemultumiti de rezultatul scrutinului prezidential, protestatarii n-au lipsit nici de pe strazile din Washington.

Tinand sa arate ca e atent la ceea ce se intampla pe strazile SUA, viitorul numar 1 in America si-a exprimat un punct de vedere pe acest subiect, unul scurt si concis, avand in vedere ca a ales sa faca acest lucru pe reteaua de socializare Twitter. Asadar, a aparut o prima reactie din partea presedintelui ales al Statelor Unite, mesaj ce vine dupa intrevederea cu predecesorul sau la Casa Alba, Barack Obama. Viitorul presedinte are propria explicatie pentru situatia din strada. „Tocmai am avut alegeri prezidentiale foarte deschise si de succes. Acum protestatari profesionisti, incitati de presa, protesteaza. Foarte nedrept”, suna mesajul in cauza.

Mentionam faptul ca, in cursul serii trecute, conform orei Romaniei, a avut loc, la Casa Alba, o prima intrevedere a celor doi lideri americani. Obama si Trump au dat mana si au discutat mai bine de o ora si jumatate, in Biroul Oval, iar la final au facut cateva scurte declaratii de presa, in care ambii au folosit un ton linistitor si cat se poate de impaciuitor. „Daca dvs aveti succes, si tara are succes”, i-a transmis actualul lider de la Washington succesorului sau. La randul sau, viitorul presedinte american a amintit ca discutiile au inclus atat chestiuni „minunate”, cat si „dificile”, admitand ca ia in calcul varianta de a colabora, la nivel de consultanta, cu actualul conducator al natiunii americane.

[youtube]FvqgvWx_l8g[/youtube]

sursa foto: Facebook/Donald Trump

author avatar
Cristina Stefan
389 afisari

1 COMENTARIU

  1. Hollywood e aici! Castiga si tu bani! Sigur vei fi satisfacut! Fii propriul tau sef! Avem o dorinta: Hollywood! Implica-te si tu! Noi mergem spre Hollywood! S-a lansat deja Proiect B! Cat timp mai eziti? Vrei sa lucrezi la domiciliu?Solicita acum detalii la adresa de email: g_cami_ro@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger