AcasăOldCazul Sova, la Instanta Suprema. Se judeca cererea DNA de prelungire a...

Cazul Sova, la Instanta Suprema. Se judeca cererea DNA de prelungire a arestului preventiv

Dan Sova

UPDATE: Senatorul PSD a primit o veste deloc buna din partea instantei. Inalta Curte a admis solicitarea DNA privind prelungirea, cu 30 de zile, a mandatului de arestare preventiva emis in cazul sau, si care e valabil pana pe 2 ianuarie anul viitor, inclusiv.

Insa avand in vedere ca masura nu este definitiva, ea poate fi contestata de catre aparatorii legali ai lui Dan Sova. In cazul in care magistratii vor mentine aceasta hotarare, Sova ar urma sa ramana in arest preventiv pana pe 1 februarie.

––

Aflat de cateva zile in Arestul Central al Politiei Capitalei, odata ce Curtea Suprema a admis constestatia procurorilor fata de masura arestului la domiciliu, dispusa intr-o prima faza in cazul sau, Sova spera, cu siguranta, ca magistratii nu vor dispune prelungirea arestarii preventive.

Dan Sova

Senatorul social-democrat va afla – cel mai probabil marti- daca magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie vor accepta propunerea procurorilor DNA de prelungire a masurii arestului preventiv luata in cazul sau in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, in dosarul „CET Govora”. Sedinta de judecata a inceput la ora 10. Trebuie precizat faptul ca solicitarea DNA s-a judecat mai devreme, avand in vedere ca, in perioada Sarbatorilor, instantele nu lucreaza.

Va reamintim ca, la mijlocul lunii in curs, Sova a fost arestat preventiv pentru 20 de zile, dupa ce inca de pe 4 decembrie se afla in arest la domiciliu, ca urmare a deciziei Inaltei Curti de a accepta contestatia DNA fata de forma mai blanda de arest dispusa in cauza penala amintita. Drept urmare, Dan Sova a fost dus in „Beciul Domnesc”, fiind vorba despre o masura executorie.

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger