AcasăOldCautarile continua: Fata disparuta in Muntii Retezat e de negasit! Autoritatilor li...

Cautarile continua: Fata disparuta in Muntii Retezat e de negasit! Autoritatilor li s-au alaturat si voluntari

Daliana Radoi, adolescenta disparuta fara urma inca de miercuri seara, nu este de gasit. Cautarile au fost reluate duminica dimineata, la operatiune participand, pe langa reprezentanti ai fortelor de ordine si de la ISU si voluntari si locuitori din zona.

La intrarea in Parcul Retezat, in apropierea zonei in care se crede ca a disparut fata, dar si in orasele din zona Vaii Jiului au fost distribuite pliante cu fotografia Dalianei, precum si un numar de telefon ce poate fi apelat de catre cei care au informatii despre fata.

Bazandu-se pe informatiile primite pana acum, de joi incepand, de cand au fost anuntati despre disparitia copilei, oamenii legii au restrans perimetrul de cautare, se precizeaza intr-un comunicat remis presei, duminica, de catre reprezentantii IPJ Hunedoara.

Politistilor si jandarmilor, dar si reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara care iau parte la operatiunea menita sa o gasesca pe fata despre care nimeni nu mai stie nimic de zile bune li s-au alaturat localnici, voluntari, dar si membri ai unor organizatii non-guvernamentale si alte institutii din zona. De asemenea, in ajutorul specialistilor si ai oamenilor simpli care vor sa ajute la gasirea adolescentei a sarit un echipaj de scufundatori din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara, care actioneaza in zona in care se crede ca minora ar fi disparut. Totodata, au fost adusi, inca de sambata, trei caini special pregatiti in activitati de localizare a persoanelor disparute.

Toti incearca sa o gaseasca pe Daliana, copila in varsta de 14 ai care a plecat, miercuri, in jurul orei 16, de la locul de campare, din zona Parcului Retezat, insa nu a mai revenit.

Cititi si: 80 de politisti si 3 caini special pregatiti pentru operatiuni de cautare incearca sa gaseasca fata disparuta in Retezat!

Ampla operatiune de cautare: o fata in varsta de 14 ani a disparut in Muntii Retezat!

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

author avatar
Cristina Stefan
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger