AcasăOldCascadorul Szobi Cseh a fost inmormantat la Cimitirul Bellu

Cascadorul Szobi Cseh a fost inmormantat la Cimitirul Bellu

Cel mai cunoscut cascador din cinematografia autohtona, care a aparut in peste o suta de filme alaturi de marii actori ai neamului, a fost condus, duminica la amiaza, pe ultimul sau drum. Szobi Cseh a fost inmormantat la Cimitirul Bellu, din Capitala.

Cu onoruri militare, plans de sotie, copii, rude, apropiati, de colegii de breasla, dar si de cei care l-au vazut in productiile in care a jucat alaturi de Sergiu Nicolaescu si Florin Piersic, Szobi Cseh a fost inmormantat in apropiere de Aleea Artistilor, unde si-au gasit odihna vesnica marile nume ale scenei si filmului romanesc.

Szobi Cseh a pierit rapus de o boala crunta, in noaptea de joi spre vineri, pe un pat de spital, la Fundeni. Avea 71 de ani. Sicriul sau a fost depus, sambata, ca capela cimitirului, pentru ca toti cei care au dorit sa ii aduca un ultim omagiu, sa ii poata lasa la capatai o floare. Va reamintim ca, vineri, cunoscutul cascador a fost decorat, post-mortem, de catre seful statului, cu Ordinul National „Steaua Romaniei” – in grad de Cavaler.

Sursa foto: gazeta-de-vest.ro

author avatar
Cristina Stefan
265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger